Hilangkan Subscribe to: Post Comments (Atom)


macam mana nak
Hilangkan "Subscribe to : Posts  (Atom)"

Korang tahu ke , apa itu Subscribe to : Posts  (Atom) ??
Tak tahu ? Cuba korang intai blog korang , kat bahagian bawah post tuh , ada tak tulis..
Subscribe to : Posts  (Atom) ?
Ada kan ? so  , now , Lyssa nak ajarkan mcam mana nak hilang kan ?
Cebab nampak cam semak je ennn ??
 hehe!:))

1. Dashboard > Design > Edit Html > Tick Expand Widgets

2. Tekan Ctrl + F , and korang cari kod kat bawah ni :

<!-- feed links -->
 3. And automatik dia akan terhighlight kan ? Then , korang tukarkan kod yang ini :

<!-- feed links-->
    <b:include name='feedLinks'/>

kepada kod yang ini :

<!-- feed links
    <b:include name='feedLinks'/>   -->

4. Jap ! Jangan Save lagi ! Click Preview dulu..

5. Kalau menjadi , terus je SAVE ok ?:)

=Selesai=
 
Kredit Lyssa