NAK CERAH NAK GEBU SECARA SIHAT????

NAK CERAH NAK GEBU SECARA SIHAT???? TESTIMONI BAIK PUNYA BAWAH NI!!

Salam semua, hari ini nak Promote dekat korang, satu produk yang my friend jual dan my friend pakai sendiri yang memang betul2 berkesan. Produk tersebut adalah Beutskin Essence dan SNE Capsule. Adira sekarang makin putih-gebu pun disebabkan produk ini lah. Memang betul, Adira sendiri mengaku  dia telah mengamalkan produk ini sudah lama lagi dan apa sahaja event SNE Marketing, Adira akan turut serta juga. Okey,berbalik pada produk Beutskin  dan SNE Capsule ini, produk ini sememangnya sudah diakui kehebatan dan kebaikannya terutama sekali SNE Capsule, di Hospital KPJ pun ada mengiklankan produk ini. Malah ada di klinik-klinik juga telah menggunakan SNE Capsule sebagai salah satu kaedah rawatan. Jom kita tengok rupa bentuk produk BEUTSKIN dan SNE CAPSULE:



PRODUK BEUTSKIN ESSENCE


PRODUK SNE CAPSULE



Apakah kebaikan-kebaikan kedua-dua produk ni? Korang harus baca sebelum beli bagi korang faham. Jom tengok dan baca kat bawah ni:

:: SNE KAPSUL ::

1. Menghapuskan radikal bebas 
2. Mengaktifkan Saluran darah

3. Mengaktifkan Sel - Sel di Dalam Badan 
4. Mengimbangi Hormon Dalam Badan

5. Mengubah Gen Badan Manusia Lebih Elok  
6. Menguatkan Buah Pinggang Dan Hati


7. Membekalkan Makanan Sihat 
8. Mengukuhkan Sistem Immuniti

9. Menghilang dan memudarkan jerawat, jeragat, parut
10. Merawat 1001 penyakit sprt kanser,kncing mnis dan lain2 lagi



:: BEUTSKIN ESSENCE ::

1. Memutihkan  2. Kecerahan Kulit  3. Memperbaiki Gen 4. Metabolik

5. Anti-Pengoksidaan
6. Memantapkan bahagian aset2 penting... ehem!
7. Masalah period
8. kesuburan ( nk bagi pregnant )

Banyakkan kebaikan2 kedua produk ni? Yang paling penting produk ni selamat, lulus KKM. Kalau korang nak tahu, produk ni memang dah lama ada dekat Malaysia. Lebih dari 7 tahun. Bagi saya lah walaupun banyak produk yang ada dekat pasaran, tapi produk ni paling bagus dan selamat. Walaupun mahal tapi berbaloi sebab produk ni menyihatkan dalaman kita bukan memberi kesan sampingan pada tubuh badan kita. Ha.. jom tengok tetsimoni kawan saya sendiri :
Okey ni gambar dye dulu2...memang sebelum berjumpa dengan produk ni. Memang agak gelapkan kulit dia. Jap-jap tak puas hati lagi, kita bagi gambo yang besar sket.


Gambar penuh. Boleh tengok betul-betul. Dah puas?? Okey kita nengok pulak gambar dia masa mula-mula dlm 5 bulan dia gunakan beutskin essence

Nampakkan??? Berbeza tak??? 5 bulan taw dia sabar guna, hasil dia sangat menggembirakan! Saya pun teruja. Okey tengok pula gambar terbaru dia selepas 7 bulan pakai, memang makin berseri2


Nampakkan? Makin berseri-seri tak? Jadi percayalah korang bahawa produk ni memang bagus. Ha..tengok gambar lain lagi....


Okey dah cukup.. he he :) 
Kesimpulannya beliau mengamalkan produk2 ini selama 7 bulan lebih dah.. Lama kan? yang penting kita kena setia dengan setiap produk yang kita makan. Jangan cepat ubah fikiran tukar produk bila nampak produk terbaru.

Bagi korang yang berminat nak cuba atau nak tanya produk ni bolehlah pegi terjah facebook bisnes dia. Ooops lupa nak bagitahu namanya Mia. Klik bawah ni utk ke facebook beliau.


Harga yang beliau jual sama seperti harga di HQ SNE MARKETING sendiri:

BEUTSKIN ESSENCE RM210
SNE CAPSULE RM198

POSTAGE RM7 SEMENANJUNG
POSTAGE RM9 SABAH SARAWAK

FREEGIFT HAIR SERUM ELIPS
FREE MEMBERSHIP SNE



Nak tengok Blog beliau pun boleh. Blog beliau ni, saya lah yang hias... promote sikit! he he



ATAUPUN KORANG BOLEH SMS/VIBER.WHATSSUP BELIAU:

016 304 6005 ( MIA )

Pssttt!!!  Jangan lupa Contact Mia ya....Entry Di atas selama seminggu di promote okey...

3 comments:

are_lin@yu said...

menakjubkan..cantik berseri kawan akak ni..mmg dgr jgk produk ni bgus..

Myra Jay said...

Wahhh memang cantikk :D

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/