Menerima Tempahan Blog

Assalamualaikum & hello readers..

  1. Anda dipelawa untuk membuat tempahan  header (simple + kartun) dan tempahan edit blog (simple editing)... 
  2. more details: please contact me on http://www.facebook.com/cherosliza.chemat (Pm/INBOX) @ ccherosliza@yahoo.com

tempahan header dan edit blog:
simple header RM5  harga boleh di runding
edit blog (tanpa menukar template) + header sendiri RM 10
edit blog (tukar template) + header sendiri RM 15
edit blog ***(tukar template) + header design RM 20

***Menggunakan simple denim template,minima  @ Picture Window. Maklumat lanjut sila hubungi saya melalui emel atau di facebook.

Untuk tempahan edit full blog

Warna tema blog :
Email blog :
Password blog :
Nak header sekali @ tak :
Tambahan (jika ada, senaraikan) :

Untuk tempahan header

Nama header :
Warna tema header :
Contoh design header (jika ada) :
Nak gambar @ doodle @ ayat sahaja :
Tambahan (jika ada) :
contoh tempahan  boleh rujuk sini (link)


Nota Pink:Aku tidak reti melukis Doodle...Korang boleh jugak sediakan doodle...lagi senang tak payah aku cari kat google hihihi

No comments: